XVII Concurs de pintura ràpida 2020

El proper dissabte 19 de setembre, tot i la pandèmia, les mascaretes i el gel hidroalcohòlic, una vegada més, i van disset, tindrà lloc als carrers de Godella el tradicional concurs de pintura ràpida “Godella i el seu entorn”.

El jurat tindrà una especial consideració amb les obres que reflectisquen indrets o aspectes de Godella originals o anteriorment no representats. Estarà format per la regidora de Cultura Tatiana Prades i els/les artistes Francisca Lita, Josep Vergara, Josep Ferriol i Manolo Silvestre.

El concurs té una dotació per a premis de més de 3000 € i dos categories: adult i jovenívol. El primer premi de categoria A tindrà una dotació de 1000€. Els premis són els següents:

  • Premi a la millor obra: 1.000€. Aquest premi inclou la donació de l’obra guanyadora
  • Premi a la 2a millor obra: 500€. Premi que no inclou l’obra.
  • Premi a la 3a millor obra: 300€. Tampoc inclou l’obra
  • Premi artista local: 500 €. Aquest premi comporta la donació de l’obra.

A més a més de dos premis amb borsa d’adquisició de material de BBAA (150€ cadascuna) i la categoria juvenil (menors de 16 anys) amb tres premis (un de 200€ i dos de 100€).

Les obres guardonades seran exposades del 23 de setembre al 4 d’octubre al Centre d’Art Contemporani Vila Eugènia.

Els alumnes de l’escola com és habitual farem un recorregut pel certamen (la nostra trobada és a les 10h. a l’antic Matalafer, actual Biblioteca).

Esteu convidats a acompanyar-nos!

Últimes noticies

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes

Joan Sanz i “L’Alqueria de La Carrasca”

Joan Sanz acaba de publicar aquest mes d’agost un segon llibre, un segon volum més exactament, una important seqüela de les “Memòries de l´Horta de Vera”. Després de quatre anys de prospecció i recerca Sanz ha aconseguit lligar en un

llegir mes

Josep Ferriol inaugura “Monocrom”

El pintor Josep Ferriol presenta a Villa Eugènia la seua darrera recopilació de pintures organitzades sota el títol “Monocrom“. Una extensa mostra del treball dels darrers anys. La inaugurarà demà divendres 7 de juliol a les 20h d’aquest proper. Romandrà

llegir mes
Traductor »
Traductor »