“XIX Concurs de Pintura Ràpida” a Godella

publicat a: General, Sin categoría | 0

El proper 15 d’octubre tindrà lloc el XIX Concurs de Pintura Ràpida que habitualment,  en època de tardor, convoca l’ajuntament de Godella. Enguany la convocatòria s’ha endarrerit unes setmanes, entenem, per a no fer-lo coincidir amb altres concursos que resten i dofoculten la participació i concurrència de pintors.

Sota el lema “Godella i el seu entorn” el proper matí de dissabte donarem un tomb pel poble i gaudirem de la presència activa i en viu d’artistes diversos vinguts d’arreu del País Valencià i l’estat espanyol. (Bases i premis els trobareu  a l’enllaç del dessota)

Sobre el lema obligatori que concorre i afecta de manera substancial a la convocatòria, pensem, (coincidint en la reflexió amb no pocs assistents) seria interessant, tal vegada, provar de fer alguna reforma de cara a la seua millora i interès.

Per no deixar-ho tant en l’aire, concretament, farem esment a algun canvi en les bases potser determinant que podria potenciar aquest Concurs de Pintura Ràpida  com una fita d’interès i concurrència per a veïns, curiosos i afeccionats: com és el cas de realitzar un plànol de distribució i ubicació  dels artistes  (la majoria saben on van a pintar) per a poder localitzar-los i visitar-los.  O bé, panorama que potser canviaria la dinàmica del Concurs, considerar l’opció de variar el lema cada any. Triar un espai (que seria tema) concret del poble, on anar tots a pintar; un indret que possibilite la concentració de pintors i espectadors.

Pel que fa a nosaltres, com és habitual de l’Escola de Pintura,  us convoquem el dissabte i veure’ns i reunir-nos pel centre del poble (normalment comencem fent un mosset al Bar Central) per a fer una bona passejada artística. Us esperem

XIX Concurso de pintura rápida «Godella i el seu entrorn» 2022

Els comentaris estan tancats.