XI Concurs de Pintura Ràpida “Godella i el seu entorn”

posted in: General | 0

Per onzena vegada, el proper dissabte 13-09-2014,  Godella acollirà artistes de diferents parts d’Espanya, especialitzats en tècniques de pintura ràpida, que participaran en l’XI Premi de Pintura Ràpida, Godella i el seu entorn. L’Ajuntament mateix, amb Ricardo Caballer i la família Rodríguez Bronchú, a més d’empreses com ara la Masia de Jaumandreu, R&B Asesores, Heladeria Je’s i El almacén de Godella, oferiran suculents premis que oscil·len entre els 500 i els 1500 euros. Com és habitual, el consistori també guardonarà el millor artista local.

Un any més els pintors envairan els carrers de Godella amb els seus llenços, que arreplegaran a primera hora del matí del 13 de setembre, a Villa Eugenia, i que hauran d’entregar abans de les 16 hores ja finalitzats, amb les seues particulars mirades sobre Godella i el seu entorn. Després de la decisió, que el jurat emetrà el mateix dia a les 20.30 h, les obres premiades s’exposaran a la sala principal del Centre d’Art a partir del dia 16 de setembre i fins al 10 d’octubre.

L’Ajuntament lliurarà un premi de 1.500 euros i un altre de 500 al millor artista local, a més de dos premis de 150 euros en material. Per la seua banda, la família Rodríguez Bronchú retribuirà amb 1000 euros una obra, R&B Asesores amb 600 i, finalment, la Masia Jaumandreu, Heladeria Je’s i El almacén de Godella, amb 150 euros en material de belles arts.

 

images FULL D’INSCRIPCIÓ

 

images  PLÀNOL CONCURS

 

concurs_pintura

Comments are closed.