Xerrada sobre “Ciutats informals”

publicat a: General, Sin categoría | 0

L´exposició “Ciutats de sorra” de Raquel Aguilar conclou i tancarà portes aquesta propera setmana (12 de gener). La pròrroga d´una setmana de les dates expositives programades es farà amb un acte protocol·lari previ que tindrà lloc el proper dia 9 de gener, dijous, a les 19 h. al mateix indret expositiu  (Col·legi Major Rector Peset, Plaça forn de San Nicolau 4 de València).

En aquest acte per una banda l´autora ens anunciarà la pròxima aparició d´un catàleg de l´exposició “Ciutats de sorra“. A més, tindrà lloc una xerrada col·loqui sobre la problemàtica urbana de les ciutats informals que ha estat en definitiva el fil conductor temàtic o inspirador de la mostra “Ciutats de sorra” de Raquel Aguilar.

La taula rodona on s´exposarà i contextualitzarà la problemàtica urbanística de les ciutats informals la conformaran arquitectes i urbanistes pertanyents a diferents universitats espanyoles : Paz Núñez Martí (Madrid), Luis Armiño (cas de Mèxic), Vicente Colomer (Bogotà) i Elena Fortes (Cartagena de Indias)

En valenciaplaza.com  trobem també un reportatge-entrevista per a tafanejar una mica sobre afinitats electives i procediments creatius de la pintora de Godella: Receptari cultural: Les lectures de capçalera de Raquel Aguilar

 

 

 

 

 

 

El desert
Villa El Salvador, Lima (Perú)
81 x 116 cm
Acrílic i collage sobre tauler

 

 

 

 

Els comentaris estan tancats.