Museu de BBAA de Castelló

publicat a: General, Sin categoría | 0

Aquest proper dissabte 2 de març volem fer una visita museística, una excursió informal (amb vehicles particulars) a Castelló. El mòbil de la sortida improvisada és una “menuda” exposició present al Museu de BBAA de la ciutat de la Plana. Entre la varietat de propostes que oferta el museu hi ha una especialment interessant per a nosaltres, la reunió d´un conjunt d´obres del fons de la col·lecció Telefònica (en concret 57 peces) el qual fa un particular resum i repàs dels avatars artístics del segle XX presents als fons de la col·lecció (al voltant de mil obres).  Trobarem, entre altres, obres de Magritte, Delvaux, Robert Matta, Picasso, Gris, Tàpies, Chillida, Saura.

 

 

El “planing” de l´excursió és el següent: eixir no més tard de les 10´30 h. des de les rodalies del Matalafer (Pujada Ermita de Godella a l´altura del pas a nivell) i aproximadament sobre les 14/15 hores estar de tornada a Godella

Un al·licient afegit és també que l´artista de la Pobla Tornesa Amat Vallés farà (a les 11´30 del mateix dissabte) una visita guiada, és a dir explicativa de les obres i el seu context, a la qual intentarem incorporar-nos per a escoltar el seu “particular” relat artístic.

 

 

Robert Matta, 1938

 

 

Els comentaris estan tancats.