TATUATGES I PIERCINGS

Representar símbols i fantasies, gravar en la pròpia pell dibuixos amb tintes de manera permanent, formes ornamentals, un nom, una imatge exòtica, un animal dèlfic, vestir-nos o apropar-nos a algun tipus de contacte mantra. Occident versus Àfrica, Orient, qualsevol indigenisme remot. Qualsevol cosa que imagines!

 

setembre16-038
Sin título-Escaneado-01

 

 

 

 

 

El tatuatge ha passat de tenir una consideració d´afront, un perjudici i un prejudici, de ser el símbol més ordinari de gent carrinclona i pedestre, fa tan sols unes dècades, a ser com ara una moda generalitzada i integrada en tota classe d´ambients.

A la dècada dels seixanta va aparèixer en els cercles artístics més “innovadors”, més “in”, la vessant estètica de transformar radicalment la superfície del cos humà, modificar el seu aspecte, marcar-lo. El “body art”, com se´l coneixia en aquell moment, ha tingut nombrosos adeptes i s´ha expressat quasi sempre en escenes de happening i muntatges efímers, en espais públics o galeries d´art. Més que “body art”, en realitat, era solament “body paint”.  És posteriorment quan ha desencadenat tota una sèrie de pràctiques conceptuals més radicals, pròximes als ritus quiromàntics relacionats amb el sacrifici, la violència i la sang.

Tenir present aquells precedents val la pena per a contextualitzar la creixent estètica “Tattoo” actual, és a dir, una estètica on el cos passa a ser, a més de suport, la pròpia obra d´art.

 

setembre16-037

 

 

 

 

Carlos Ruiz treballant aquesta vesprada.

 

 

Fa uns quatre mesos d´aquesta nova experiència comercial enllestida per Carlos amb la creativitat i l´estètica moderna (ha estat treballant per distints paisos nòrdics) així com tot tipus de tècniques relacionades amb l´art del tatuatge (dibuixos tribals, dragons, japoneses, fantasies, ètnics, lletres xines, etc), el piercing o el Body piercing. Carlos i una colla d´artistes amb els que ell contacta administren aquest centre Tattoo on trobaràs la manera de plasmar en la pell tot allò que desitges o imagines.

 

 

setembre16-045

 

 

setembre16-040

 

 

 

 

setembre16-048

Últimes noticies

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes

Joan Sanz i “L’Alqueria de La Carrasca”

Joan Sanz acaba de publicar aquest mes d’agost un segon llibre, un segon volum més exactament, una important seqüela de les “Memòries de l´Horta de Vera”. Després de quatre anys de prospecció i recerca Sanz ha aconseguit lligar en un

llegir mes

Josep Ferriol inaugura “Monocrom”

El pintor Josep Ferriol presenta a Villa Eugènia la seua darrera recopilació de pintures organitzades sota el títol “Monocrom“. Una extensa mostra del treball dels darrers anys. La inaugurarà demà divendres 7 de juliol a les 20h d’aquest proper. Romandrà

llegir mes
Traductor »
Traductor »