Registre personal d’obres, estrany moment de recolliment planetari, record i testimoni íntim d’aquests estranys temps de reclusió pandèmica que vivim, “lock out”  per a tothom, enviats, immobilitzats a les cases per llei. Encetem aquest espai d’experiència artística personal, totalment diverses i divergents però comunes pel tancament, amb l’objectiu de conformar un dietari artístic col·lectiu.

Posem en marxa un menut espai visual on mostrar els treballs fets a casa i possibilitar durant el tancament del taller i l’Escola l’intercanvi i la comunicació creativa en aquesta menuda escaparata de les obres produïdes.

Serà novament, per tant, durant aquesta persistent segona onada pandèmica, on farem el registre de les nostres iniciatives artístiques casolanes, un “regirar” amb la pintura per fora o endins, dibuixos i pintures, estètiques personals. Activitat artística, com mai, en gran part terapèutica. Ens adonem perfectament tots ara, per pur contrast, de com és aquesta societat “compressiva” en la que vivim.

Després d’inaugurar on-line “Closed Shapes” (una exposició pensada per a ser inaugurada físicament a Xicranda) encetem aquesta altra exposició creixent (no sabem ni com ni quan acabarà) amb el propòsit d’aconseguir una Multi-galeria d’autor totalment improvisada. El convertirem en un lloc on poder publicar totes tota mena de “coses” plàstiques, allò que ens vinga de gust. Obres calculades i treballades o senzillament acudits plàstics, exercicis inversemblants, materials de rebuig, pràctiques d’alguna tècnica, esbossos o passatemps lleugers i ràpids.

Amb la que hi està caient des de fa un any, empentats a una vida comprimida, engabiats com ocellets, enllaunats talment com un producte de conserva, engrossant, quasi cuits al buit i al bany de maria, toca obrir portes i finestres, fer alguna cosa artística per a que, com vulgarment es diu, ‘Córrega l’aire‘.

Multi-galeria

Rafa Leal
Isabel López
Mariola Lloris
Román Orfila
Paco Ramos
Miguel Nieto
Rosa Satorre
Ana Radoselovich
Fátima Lull
Emilio Boix
Miguel Sinisterra
Manel Ruiz
Vicent Benavent
Pepa Mainero
Miguel Serer
Maria Ramos
Manolo Chiva
Germà lloris
 
 

Rafa Leal

Isabel lópez

Mariola Lloris

Román Orfila

Paco Ramos

Miguel Nieto

Rosa Satorre

Ana Radoselovich

Fátima Lull

Emilio Boix

Miguel Sinisterra

Manel Ruiz

Vicent Benavent

Pepa Mainero

Miguel Serer

Maria Ramos

Manolo Chiva

Germà Lloris