Registre d’obres, testimoni d’un temps puntual, metàfora d’un dietari. Aquest espai visual que anem a configurar durant el tancament del taller de l’Escola i les classes passarà a ser l’escaparata d’obres produïdes a casa.

Serà novament, per tant, durant aquesta persistent segona onada pandèmica, un nou registre de les nostres iniciatives artístiques casolanes, un “regirar” amb la pintura per fora o endins, molt o poc, en els significats del “gust” i la “gràcia”, aquell “desig” de traduir i expressar en dibuixos i pintures efectes estètics personals. Practicar aquesta activitat artística com ho fem nosaltres, de manera lúdica i positiva, té fins i tot propietats terapèutiques, i d’això ens adonem perfectament  tots, per contrast, donada la societat “compressiva” en la que vivim.

Després d’inaugurar on-line “Closed Shapes” (un espai més  restringit i cenyit a una idea concreta plantejada, preparada per a ser inaugurada físicament a Xicranda) encetem aquest amb el propòsit d’aconseguir una Multi-galeria d’autor totalment lliure i improvisada. Va a ser un lloc on poder publicar totes les “coses” plàstiques que ens vinga de gust. Obres calculades i treballades o senzillament acudits plàstics, exercicis exploratoris d’idees inversemblants, materials de rebuig, pràctiques d’alguna tècnica, esbossos o passatemps lleugers i ràpids.

Amb la que hi està caient des de fa un any, propensos a un viure comprimit i “enllaunat” com un productes en conserva, quasi cuits al buit i bany de maria, toca obrir portes i finestres, fer tasques artístiques per a que, com vulgarment es diu, ‘Córrega l’aire‘.

Multi-galeria

Rafa Leal
Isabel López
Mariola Lloris
Román Orfila
Paco Ramos
Miguel Nieto
Rosa Satorre
Ana Radoselovich
Fátima Lull
Emilio Boix
Miguel Sinisterra
Manel Ruiz
Vicent Benavent
Pepa Mainero
Miguel Serer
Maria Ramos
Manolo Chiva
Germà lloris
 
 

Rafa Leal

Isabel lópez

Mariola Lloris

Román Orfila

Paco Ramos

Miguel Nieto

Rosa Satorre

Ana Radoselovich

Fátima Lull

Emilio Boix

Miguel Sinisterra

Manel Ruiz

Vicent Benavent

Pepa Mainero

Miguel Serer

Maria Ramos

Manolo Chiva

Germà Lloris