“REVIVAL”, pintures de Miguel Serer

El proper dilluns 4 d’abril (inauguració a les 19’30 h) tenim al Centre Xicranda un nou esdeveniment pictòric relacionat amb l’entorn de l’Escola de Pintura. En aquesta ocasió inaugura el company Miguel A. Serer la seua original mostra “REVIVAL“.

L’exposició “REVIVAL”, n’estic segur, va a ser molt cridanera doncs és extremadament inusual. En poc de temps el nostre company Miguel A. Serer ha vertebrat un estil absolutament propi i personal. Estil que  en moltes ocasions, bromejant entre nosaltres, hem qualificat irònicament com “Naïf conceptual“.

Aquella ironia és molt reeixida i al final resulta ser encertada, té fonament. Els fils argumentals dels relats pictòrics de Miguel Serer, plens de narració i fantasia, il·lustren i i empenten envers un altre món. Les seues pintures que apunten a una estètica naïf (filles atzaroses del millor Lewis Carrold) estan plenes de detalls que les fan tan fantasioses com divertides.

Trobareu l’obra més completa de Miguel Serer a la seua pàg de l’escola. Ací teniu un enllaç directe:

Pintures de Miguel Serer

Últimes noticies

CAP DE SETMANA, ACTES I ENTRETENIMENT

Aquest cap de setmana tenim tres interessants actuacions a càrrec de diferents companys de l’Escola de Pintura. A Godella, Burjassot i València successivament. Demà divendres a Villa Eugènia, a les 22 h. trobarem al nostre compamy David Fajardo amb la

llegir mes

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes
Traductor »
Traductor »