Darreres pintures d´Enrique Bieco a Xicaranda

publicat a: General, Sin categoría | 0

Enrique Bieco reuneix una sèrie de pintures a Xicaranda aquest proper dilluns 10 d´octubre. A les 19´30 inaugurarem i ens presentarà in situ els treballs acrílics realitzats al llarg del darrer curs (sabem, i avancem la notícia,  té prevista una segona mostra d´ací a uns mesos dedicada en exclusiva a l´aquarel·la).

L´actual és ben significativa, expressiva del tarannà de Bieco. Enrique s´ha procurat un bagatge pictòric modernitzat, significatiu i personal, que no és cosa fàcil. En qüestió de no res va passar, fa uns anys, de coordinar i dirigir la construcció de motors per a mercants a la disciplina dels pinzells. I en aquestes quinze obres que ara ens treu notarem l´espurna del pintor, de l´home, plenes de gest i color. Una mirada entusiasmada la seua que s´identifica i penetra en la pintura.  L´espai de Xicaranda amb les seues pintures, us avance, va a sorprendre a bona part dels visitants distrets.

L´exposició romandrà oberta fins el 23 d´octubre i podrem visitar-la de dilluns a divendres en l´horari habitual del centre: ininterrompudament de 9 a 21 h.                                     Us esperem!

 

 

cartell-correg

 

 

 

 

juny16-010

 

 

 

 

 

juny16-011

Els comentaris estan tancats.