Pintures de Germà lloris

El proper divendres 1 d’abril presentaré al Centre d’Art Villa Eugènia una trentena d’obres aglutinades sota el títol, extret de la cinematografia, “Fora de camp“. La inauguració tindrà lloc a les 19’30 h i posteriorment estarà oberta al públic en els horaris habituals de Villa Eugènia (horari que us adjunte en una fotografia al dessota) fins el 29 d’abril.

Resumidament, l’exposició que trobareu a Villa Eugènia consta de dues sèries diferenciades, que perfectament podran entendre’s com clarament oposades. Això potser és inqüestionable. Sobretot pel que fa als punts de partida originaris, allò que són els incentius inicials, el primer impuls pel qual començava a pintar-los farà un parell d’anys.

De les dues sèries la primera va tenir en el seu moment (finals de 2019) com a rerefons temàtic allò que podíem anomenar l’home polític, és a dir el conflicte social. L’altra, per contra, una mena de fixació personal amb l’evanescència dels  núvols i el seu moviment, les composicions del celatge sovint comparable al fluir de la pintura, el seu “Silenci” pictòric.

Es tracta, per tant, de dues motivacions amb les quals m’he trobat de manera casual (celatge/home polític)  i que he consolidat, s’han consolidat com un repte.

El resultat d’aquesta “imaginària” controvèrsia formal (talment un gran “Fora de camp” com és l’art en general), a través d’una lògica de les sensacions, han esdevingut posteriorment “Transfiguracions“, “Metabolismes“, “Sistemes nerviosos“, “Cèl·lules“, o personatges històrics i de ficció que és com he titulat algunes de les obres.

Un plaer saber de les vostres crítiques i opinions.

Últimes noticies

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes

Joan Sanz i “L’Alqueria de La Carrasca”

Joan Sanz acaba de publicar aquest mes d’agost un segon llibre, un segon volum més exactament, una important seqüela de les “Memòries de l´Horta de Vera”. Després de quatre anys de prospecció i recerca Sanz ha aconseguit lligar en un

llegir mes

Josep Ferriol inaugura “Monocrom”

El pintor Josep Ferriol presenta a Villa Eugènia la seua darrera recopilació de pintures organitzades sota el títol “Monocrom“. Una extensa mostra del treball dels darrers anys. La inaugurarà demà divendres 7 de juliol a les 20h d’aquest proper. Romandrà

llegir mes
Traductor »
Traductor »