Pintures de Germà lloris

El proper divendres 1 d’abril presentaré al Centre d’Art Villa Eugènia una trentena d’obres aglutinades sota el títol, extret de la cinematografia, “Fora de camp“. La inauguració tindrà lloc a les 19’30 h i posteriorment estarà oberta al públic en els horaris habituals de Villa Eugènia (horari que us adjunte en una fotografia al dessota) fins el 29 d’abril.

Resumidament, l’exposició que trobareu a Villa Eugènia consta de dues sèries diferenciades, que perfectament podran entendre’s com clarament oposades. Això potser és inqüestionable. Sobretot pel que fa als punts de partida originaris, allò que són els incentius inicials, el primer impuls pel qual començava a pintar-los farà un parell d’anys.

De les dues sèries la primera va tenir en el seu moment (finals de 2019) com a rerefons temàtic allò que podíem anomenar l’home polític, és a dir el conflicte social. L’altra, per contra, una mena de fixació personal amb l’evanescència dels  núvols i el seu moviment, les composicions del celatge sovint comparable al fluir de la pintura, el seu “Silenci” pictòric.

Es tracta, per tant, de dues motivacions amb les quals m’he trobat de manera casual (celatge/home polític)  i que he consolidat, s’han consolidat com un repte.

El resultat d’aquesta “imaginària” controvèrsia formal (talment un gran “Fora de camp” com és l’art en general), a través d’una lògica de les sensacions, han esdevingut posteriorment “Transfiguracions“, “Metabolismes“, “Sistemes nerviosos“, “Cèl·lules“, o personatges històrics i de ficció que és com he titulat algunes de les obres.

Un plaer saber de les vostres crítiques i opinions.

Últimes noticies

Curs sobre “Tractament d’imatges digitals”

Abandonem per uns mesos la vella fragància a trementina del taller per una típica i clàssica aula de docents, aliena a la pintura, tota ocupada i ordenada per una vintena d’ordinadors. Restringit als alumnes de l’Escola de Pintura, però esperem

llegir mes

Paisatges de LA PEDRERA de Godella

L’Escola de pintura inaugura a Xicranda l’exposició “Paisatges de LA PEDRERA“. Serà el proper dilluns 6 de febrer a les 19’30 h. Sobre la seua gestació podem dir que ha estat com de rebot, per pur accident. Inicialment allò que podia

llegir mes

ESPAI PROPI 2022

Divendres 16 de desembre (20 h.),  a Villa Eugènia, s’estrena l’onzena edició d’Espai Propi. Aquesta escaparata artística anual que va començar el seu periple l’any 2012 és, després d’aquest seguit d’edicions ininterrompudes, un referent artístic per a la localitat i

llegir mes
Traductor »
Traductor »