Pintura ràpida a Godella 2018

publicat a: General | 0
El proper dissabte 15 de setembre tindrà lloc la quinzena edició del concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella. En total es repartiran més de 3.000€ en premis, contant els guardons en metàl·lic i les borses d’adquisició dels distints mecenes: Masia Xamandreu, Cerveseria Fernández Pons, El Almacén, i el propi Ajuntament.

 

Com cada any, es comptarà amb la col·laboració de l’artista local Josep Ferriol. Aquesta sinèrgia amb el pintor de Godella la valora tatiana Prades, regidora de cultura: «Per a nosaltres és un orgull que ens ajude en la confecció de les bases i l’organització de la jornada, per la qual cosa li estem molt agraïts».

Aquelles persones que estiguen interessades a participar, hauran de presentar-se el 15 de setembre al centre d’art Vila Eugènia entre les 8:30 h i les 10:30 h, moment en que tindrà lloc el segellat dels bastidors i donarà inici el concurs. La recollida de les obres serà de 14:00 h a 16:00 h al mateix lloc, i la resolució del jurat es farà pública sobre les 20:00 h.

L’exposició de les obres premiades romandrà oberta a Xicranda del 19 de setembre al 14 d’octubre.

Els comentaris estan tancats.