Joan Sanz i l´horta de Vera. Memòries

publicat a: General, Sin categoría | 0

El nostre company Joan Sanz va publicar l´any passat unes sintètiques i amenes memòries d´infància, un relat personal que dona compte d´una tipologia de vida típica, tòpica, de l´horta valenciana. Arran d´allò ara presenta una interessant trobada-xerrada oberta al debat, sobre aquell tema, aquell tema tan pròxim i de tanta actualitat com és el dels usos i costum, actuals i perduts, de l´horta valenciana. Concretament de l´horta de Vera, que és la que J. Sanz millor coneix i rememora perfectament.

Els actes tindran lloc el proper dijous 16 de maig a les 17´30 h. a Benimaclet, precisament al molí de Vera, immersos en el mateix context d´unes terres expropiades, espoliades, per interessos ben situats al costat del poder, inopinadament, per a la construcció encomiable dels recintes de la nova Universitat Politècnica. Una problemàtica de la qual ja va deixart constància a l´esmentat llibre de memòries i que amb tota seguretat haurà d´ampliar, doncs ara ha investigat i profunditzat encara més, va nugant caps,

 

 

 

A més a més del relat de Joan comptarem amb la presència de Carmen Dolz, de la partida de Calvet i Ramón Ballester, llaurador i ramader, disposats a completar i participar en una taula rodona que tindrà lloc posteriorment segons l´horari que apuntem ací mateix al capdavall. Us esperem.

 

 

Els comentaris estan tancats.