Exposició “Trazos de color”, de Fátima Lull

publicat a: General, Sin categoría | 0

El proper dilluns 21 de març a les 19’30 h. Fátima Lull estarà a Xicranda (Godella, Manuel Tomás 2) presentant-nos una significativa mostra de les seues pintures. L’extensa exposició que ha preparat Fàtima, en general paisatges (quasi vint obres de tècnica oliosa perfectament barrejada i harmonitzada amb gruixudes encàustiques) ens parla artísticament de la seua energia, temperament i fermesa. De segur la naturalesa i vivacitat del seu ànim ha estat traspassat amb intensitat a les teles.

L’obra de Fátima ha evolucionat els darrers anys especialment pel que fa a tècnica i expressió. Açò és, com que des de ben prompte ha trobat una manera de dir, una manera ràpida de dir-ho tot, centrant-se en la factura de les pastes i el color o el gest, immediatament les seues pintures transmeten, somouen i troben ràpid l’espectador. Especialment interessants són, per a mi,  les versions extremadament virolades que ha fet d’algunes obres històriques, de Velázquez i Caravaggio.

Des de l’Escola  us animem a assistir i visitar el Centre Xicranda i contemplar sens dubte una bona mostra de pintura: pintura solta, treballada en humit, directa i espontània. L’exposició romandrà oberta fins l’1 d’abril i l’horaridel Centre Xicranda és de 9 a 21 h. de dilluns a divendres.

Les pintures de Fátima Lull les trobeu també en la seua pàgina web de l’Escola de Pintura de Godella (exactament en: Escoladepintura//Obres per autor//Actual//Lull Fátima):       Pintures Fátima Lull

Els comentaris estan tancats.