Ana Aragonés i Ana del Castillo exposen a la Casa de Cultura de Rocafort

publicat a: General, Sin categoría | 0

L´equip ARGO està configurat per una desena llarga de pintores entre les quals hi trobarem Ana Aragonés i Ana del Castillo, antigues alumnes de l´Escola de Pintura de Godella. L´equip ARGO es presenta per tercera vegada en aquest espai de Rocafort. En aquesta ocasió la mostra serà inaugurada a les 19 hores del proper dilluns 30 de gener. Romandrà oberta fins el 13 de febrer a la Casa de Cultura del carrer Major.

 

 

paer a pa

 

L´equip integrant d´ARGO que ha participat a Rocafor són: Ana del Castillo, Alicia Mengod, Ana Aragonés,  M Jesús Mir, Marisa Navarro, Concha Albertos, Concha García,  Vicenta Fuster, Encarna Navarro, Reme García, Mavira Comín, M Jesús Mancebo i M José Moreno.

En aquest cas l ´exposició es titula “La superficie del círculo” i planteja un nugam entre les obres inspirat en composicions  circulars (deutores dels mandales o d´Arheim, d´aquella màxima tan eloqüent que és “El poder del centre”). En cadascuna de les obres (una per participant) llegirem un relat plàstic ben personal de la idea comuna que les ha reunit; particulars reflexions d´espais i composicions circulars conformades pel color, la textura de les superfícies, per alguns encapsulats d´epoxi o per representacions circulars atmosfèriques, elidides i plantejades en segon terme.

 

Els comentaris estan tancats.