ESPAI PROPI 2022

publicat a: General, Sin categoría | 0

El proper divendres 16 de desembre (20 h.) els artistes de Godella estrenem a Villa Eugènia l’onzena edició d’Espai Propi.

Aquesta escaparata artística anual va començar el seu periple l’any 2012 i és, després d’aquest seguit d’edicions ininterrompudes, un referent artístic per a la localitat. Al voltant d’una trentena d’artistes adscrits a diferents generacions, i en conseqüència d’estils divergents, compartim un espai comú i emblemàtic com és el de Villa Eugènia (el qual va nàixer amb la voluntat de ser un “Centre d’Art Contemporani“).

Com ha estat passant en anteriors edicions trobem enguany alguna que altra absència i alguna que altra incorporació nova (el catàleg digital el tenim disponible al dessota). Ara bé, en general, a força de presentar-nos junts cada any potser semblem més un grup compacte d’artistes professionals que reapareix en cada nova edició per a refermar-se, que no pas el que en realitat som: llenguatges i concepcions contraposades, que difereixen més que comparteixen.

Enfortir i aprofundir en tots els aspectes positius que envolten Espai Propi (la bona conjuntura abundosa de personal creador, de collita d’artistes, la predisposició de l’ajuntament, la disponibilitat d’un centre apropiat com és Villa Eugènia, etc) potser resultarà problemàtic de persistir en un format expositiu del tipus “Mostra col·lectiva lliure“, oberta a tota mena d’estils.

Fet l’incís de la discrepància (que no és nova, doncs és tot un clàssic que s’ha plantejat i comentat moltes vegades entre nosaltres) com sempre, us remarquem completament l’interès de visitar-la i comentar-la, no perdre’s en cap cas aquesta tradicional fita recurrent, profitosa i de garanties, experimentada.

 https://en.calameo.com/read/006109537463b554ad8e8

Els comentaris estan tancats.