Xicranda inaugura “EPIDERMIS”, darrera exposició de l´Escola

El proper 3 de febrer (a les 19´30 h.) presentem a Xicranda “Epidermis“, una nova i ‘tumultuosa‘ exposició de l´Escola de pintura de Godella. Un nou esdeveniment artístic que hem de sumar a la llarga llista d´exposicions protagonitzades els darrers anys: ja anem per la vintena, si no em falla la memòria.

En totes elles hem pogut veure sempre obres molt variades pel que fa a l´estil. Motiu pel qual hem plantejat en totes un fil conductor que atempere aquesta dissonància. Considerem que una exposició, siga del tipus que siga, sempre està sostinguda per alguna motivació plantejada a l´espectador, bé siga de manera explícita o esbiaixada. Així que quan hi ha pintures dissonants posades unes al costat de les altres (sobre tot en les reunions col·lectives) si bé es contradiuen estèticament comparteixen el relat d´un escenari.

Les dos exposicions d´enguany de l´Escola redunden en dos idees molt pròximes: la superposició de capes matèriques en el cas d´ “Epidermis” (la que ens disposem a inaugurar primerament) i la superposició de llenguatges en “Estratigrafies” (la següent exposició que farem en juny per a concloure la temporada). Ambdues exposicions parlen de distinta manera d´una sola metàfora, la de la pell de les pintures, (una superfície fina o grollera, voluminosa o quasi imperceptible que nosaltres construïm i fabriquem en les obres).

 

Audiovisual “Epidermis”

 

Últimes noticies

CAP DE SETMANA, ACTES I ENTRETENIMENT

Aquest cap de setmana tenim tres interessants actuacions a càrrec de diferents companys de l’Escola de Pintura. A Godella, Burjassot i València successivament. Demà divendres a Villa Eugènia, a les 22 h. trobarem al nostre compamy David Fajardo amb la

llegir mes

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes
Traductor »
Traductor »