Premi de Pintura Ràpida «Godella i el seu entorn ». Proper dissabte 19-09-2015

publicat a: General | 0

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Godella ha fet públiques les Bases del XII Premi de Pintura Ràpida «Godella i el seu entorn» que tindrà lloc el 19 de setembre i que, un any més, pretén premiar aquells artistes que siguen capaços de retratar aspectes nous de la localitat en el transcurs d’un dia, des de les 8.30 fins a les 16.00 hores. El mateix dia 19, a les 20 hores, es farà pública la decisió del jurat.

Les obres seleccionades s’exposaran a Villa Eugenia, del 21 de setembre al 18 d’octubre. Les diverses dotacions econòmiques per als quadres seleccionats aniran dels 1.500 als 300 euros, a més de diferents vals bescanviables per material de belles arts. Totes les dotacions econòmiques estan especificades en les Bases del certamen.

Els artistes podran presentar una sola obra i tindran llibertat tècnica i de suport (sempre que aquest no siga inferior a 46 cm x 55 cm). Podran participar artistes de totes les edats presentant el DNI o la targeta de residència, juntament amb la fitxa d’inscripció. La inscripció i el timbratge dels bastidors es realitzarà el mateix dia 19 de setembre a Villa Eugenia.

Per a tot l’alumnat de l’Escola de Pintura de Godella, us animem a participar el proper dissabte per a gaudir d’aquesta trobada amb els pinzells en acció, la creativitat, l’enginy i la tècnica, i com no, a conèixer de primera mà l’execució d’una obra en unes quantes hores. Us esperem.

Les Bases del XII Premi de Pintura Ràpida de Godella podran consultar-se al següent link del web de l’Ajuntament de Godella: http://godella.es/es/sites/godella.portalesmunicipales.es/files/futllet-2015-web.pdf

 

CARTELL-CONCURS-PINTURA-

Els comentaris estan tancats.