CONCURS DE PINTURA “SEMI” RÀPIDA

publicat a: General | 0

“EL COMERÇ I EL PAISATGE A GODELLA”

L´associació de comerços de Godella ens convoca a participar pròximament en la setmana del comerç que organitzen i preparen per al mes de juny. La idea és celebrar un Concurs de Pintura que divulgue i promocione els paisatges i carrers de les nostres botigues. El dissabte 11 de juny pel matí els comerços de Godella i l´Escola de pintura estaran de “festa” a l´aire lliure pintant carrers i places relacionats amb les nostres botigues i establiments. El mestratge dels alumnes podrà contemplar-se obertament a les portes d´algunes botigues. Per la vesprada un jurat valorarà la fortuna dels treballs amb tres premis que ha establert l´Associació de comerciants. Posteriorment, la setmana del 20 al 24 de juny, una exposició a Xacaranda exhibirà totes les obres presentades on podrem valorar el veredicte de les tres premiades.

Les bases són aquestes:

 

BASES CONCURS DE PINTURA “SEMI-RÀPIDA”: EL COMERÇ A GODELLA 2016.

1.- Podran participar tots els alumnes de l´Escola de Pintura de Godella.

2.- Cada artista té llibertat de tècnica i suport i podrà participar amb una sola obra. El tema obligatori serà: “PAISATGE I COMERÇ A GODELLA”. Els esmentats comerços podran suggerir als participants punts de vista amb fotografies pròpies que remetran al correu de l´escola de pintura (escopint@gmail.com). Així mateix els participants disposaran d´un llistat de comerços associats que facilite als concursants l´elecció dels indrets a pintar.

3.- La mesura de les obres no serà superior a la mida 25 F (81 x 65 cm.)

4.- La inscripció es realitzarà mitjançant inscripció a l´Escola de pintura la setmana prèvia (31 maig/3 juny) a la celebració del concurs de pintura.

5.- Les obres podran iniciar-se en qualsevol moment amb anterioritat al dissabte 11 de juny, dia de la celebració del concurs, i seran finalitzades a l´aire lliure el dissabte dia 11, dia de celebració del concurs.

6.- La jornada del dissabte començarà a les 10 hores amb un àpat al Bar Central a càrrec de l´associació de comerciants per als concursants. Posteriorment i fins les 13 hores tindrà lloc “in situ i en viu” la finalització de les obres de cada participant. Cada concursant concretarà en un plànol i també amb anterioritat al dia del concurs el lloc on s´ubicarà per a finalitzar la seua obra.

7.- Les obres es presentaran sense signar. La seva finalització i entrega es realitzarà de 13 a 14 hores en els locals de l’escola de pintura (carrer Músic Caballer s/n)

8.- La decisió del jurat serà pública el mateix dia, cap a les 17´30 hores a Xacaranda i es farà pública en les pàgines web tant de l’Ajuntament com de l´ Escola de pintura. Amb totes les obres participants es realitzarà una exposició als locals de Xacaranda entre els dies 20 i 25 de juny on podrem valorar la decisió del jurat.

9.- Les obres premiades seran signades pels autors una vegada formalitzada la decisió del jurat.

10.- L’Associació de comerciants de Godella com a patrocinador del concurs adquirirà tant la propietat com els drets de les obres premiades i podrà publicar-les i divulgar-les en qualsevol mitjà de comunicació.

11.- S’estableixen tres premis amb la següent dotació econòmica:

– 1er Premi 300.- €

– 2on Premi 200.- €.

– 3er Premi 100.- €.

12.- El jurat estarà format per dos artistes de reconeguda trajectòria aliens a l´Escola de Pintura i preferentment no vinculats a Godella i la presidenta de l’Associació de comerciants (o persona en qui delegue) per a decidir tant els premis com qualsevol altre incident que puga sorgir en la celebració d´aquest Certamen.

13.- La recollida de les obres no premiades podrà realitzar-se la setmana següent a la realització de l´exposició en els horaris de Xacaranda (de 9 a 21 h.). La no retirada de les obres implicarà la pèrdua de drets sobre elles.

14.- La participació en aquest desè certamen suposa la total acceptació de les bases.

Els comentaris estan tancats.