Pintura ràpida a Godella 2017: proper dissabte 9 de setembre

publicat a: General, Sin categoría | 0

Ja tenim convocatòria per al XIV concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’ que serà el proper dissabte 9 de setembre. Com perfectament coneguem es tracta de gaudir (o participar) d´aquesta pintura directa i en viu que convida a passejar en un ambient festiu de pintura. La diada està protagonitzada per 50/60 pintors seduïts pel repte de compondre lliurement un quadre segons: un temps d´ejecució limitat!

Aquest és l´aglutinant uniformador i seductor, un desafiament en tota regla que apunta directe a l´habilitat dels artistes. Tant és així que els postulats estètics més moderns, elaborats i meditats, en canvi, en aquest format de concurs, no tenen cap possibilitat de rellevància. S´imposa una fórmula original de solucionar un imperatiu plàstic (“el nus de la plàstica“) de manera immediata i brillant, captivadora.

El format peculiar d´aquest tipus de concurs, el vertigen de la rapidesa per a “muntar un quadre”,  és ara mateix una autèntica moda; no hi ha llogaret d´Espanya que no tinga aquest esdeveniment artístic programat en les seues activitats culturals.

La participació, en el cas de Godella, està regulada per unes bases que trobareu en aquest enllaç:

bases-pintura

 

La informació oficial de la convocatòria també podeu trobar-la a la pàgina de l´ajuntament adjunta:

http://www.godella.es/va/cultura/report/xiv-concurs-pintura-rapida-godella-seu-entorn-celebrara-9-setembre

 

Aquesta foto és de 2015: membres de l´escola fan “repàs” de l´evolució dels treballs. (És un dia obert a la participació que nosaltres aprofitem per a fer prèviament un mosset al matalafer: a les 10´30, us esperem!)

Germà 011

Els comentaris estan tancats.