Col·lectiu d´artistes a Villa Eugènia

publicat a: General, Sin categoría | 0

Aquest divendres 7 d´octubre Villa Eugènia acull una exposició homenatge a Pinazo que li retrem un col·lectiu d´artistes de Godella.

Dotze artistes plàstics hem secundat aquesta iniciativa institucional de reconeixement al mestre de la modernitat. La convocatòria, en general, ha estat envoltada de multitud d´ actes i exposicions a València i a Godella que, en el nostre cas, s´ha quedat en un recolzament un tant magre; molta voluntat i interès per part nostra!

És tracta d´una exposició col·lectiva prou minorada en quant a la participació si tenim en compte altres convocatòries col·lectives (Espai propi). Tal vegada perquè les exposicions col·lectives a poc que siguen conduïdes amb algun criteri representen per als artistes una tasca emprenyadora (però també estimulant) que filtra voluntats i redueix la concurrència.

L´exposició estarà ben diferenciada en els dos pisos que disposa Villa Eugènia: dalt trobarem les obres que els autors consideren més concloents i al dessota el treball d´investigació o preparatori.

Com indica el títol de la col·lectiva “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”  hem optat per deixar oberta i lliure la interpretació o connexió amb el Camarlench de Godella. En alguns casos existirà una interpretació d´alguna obra i en altres tan sols una lleu connexió.

L´exposició s´inaugurarà el proper divendres 7 d´octubre i podrà ser visitada fins el 6 de novembre. Poseu atenció als horaris (especials) de Villa Eugènia: les vesprades de dimecres a dissabte, i solament dos matins cada setmana: dissabte i diumenge.

 

En Pdf:  “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”  CATÀLEG

En publicació digital (Issuu): “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”

 

 

cartell-pina-pretext

Els comentaris estan tancats.