Col·lectiu d´artistes a Villa Eugènia

Aquest divendres 7 d´octubre Villa Eugènia acull una exposició homenatge a Pinazo que li retrem un col·lectiu d´artistes de Godella.

Dotze artistes plàstics hem secundat aquesta iniciativa institucional de reconeixement al mestre de la modernitat. La convocatòria, en general, ha estat envoltada de multitud d´ actes i exposicions a València i a Godella que, en el nostre cas, s´ha quedat en un recolzament un tant magre; molta voluntat i interès per part nostra!

És tracta d´una exposició col·lectiva prou minorada en quant a la participació si tenim en compte altres convocatòries col·lectives (Espai propi). Tal vegada perquè les exposicions col·lectives a poc que siguen conduïdes amb algun criteri representen per als artistes una tasca emprenyadora (però també estimulant) que filtra voluntats i redueix la concurrència.

L´exposició estarà ben diferenciada en els dos pisos que disposa Villa Eugènia: dalt trobarem les obres que els autors consideren més concloents i al dessota el treball d´investigació o preparatori.

Com indica el títol de la col·lectiva “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”  hem optat per deixar oberta i lliure la interpretació o connexió amb el Camarlench de Godella. En alguns casos existirà una interpretació d´alguna obra i en altres tan sols una lleu connexió.

L´exposició s´inaugurarà el proper divendres 7 d´octubre i podrà ser visitada fins el 6 de novembre. Poseu atenció als horaris (especials) de Villa Eugènia: les vesprades de dimecres a dissabte, i solament dos matins cada setmana: dissabte i diumenge.

 

En Pdf:  “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”  CATÀLEG

En publicació digital (Issuu): “Pinazo com a pretext. Dotze mirades”

 

 

cartell-pina-pretext

Últimes noticies

Xerrada col·loqui sobre art digital i NFTs

Acabem de finalitzar el curs “Tractament d’imatge digital amb GIMP” impartit a Xicranda de la mà de Bene Loras al llarg del darrer trimestre. La impressió general és que hem conclòs una curta, dura i fatigosa incursió informàtica pel GIMP,

llegir mes

Onze artistes a “Natura Godella”.

Onze artistes, fins el proper 17 de juny, omplen amb les seues obres la sala Natura Godella. En un gran casalot benestant del segle XIX situat just enfront de l’Ajuntament s’apleguen al voltant d’una trentena d’obres reunides sota el lema

llegir mes

Curs sobre “Tractament d’imatges digitals”

Abandonem per uns mesos la vella fragància de la trementina al taller i ens traslladem a una altra bastant més ortodoxa, aliena a la pintura, tota ella ocupada i ordenada per una vintena d’ordinadors. La regidoria d’Educació recolza i patrocina

llegir mes
Traductor »
Traductor »