“Closed Shapes”, exposició On-Line de l’Escola

publicat a: General, Sin categoría | 2

Sota el “barbaritzat” títol “Closed Shapes“ estàvem traginant nosaltres una exposició de pintures a Xicranda per al proper 8 de febrer. L’agravament de la pandèmia al País Valencià i més en concret a la nostrada comarca de l’Horta Nord ha truncat totes les expectatives i il·lusions. Davant aquesta contrarietat, amb una clausura indefinida de classes i la incertesa de la tornada a les activitats d’aula, hem optat per suspendre-la i crear un espai alternatiu virtual que li done cabuda. Aquesta nova “Sala d’exposicions On-Line“, tot i que serà digital, esperem puga reemplaçar en part el buit i motivació de la primera, la que hi estava prevista.

Amb l’ On-Line, com és obvi, ja sabem que perdem el caliu, el so, la textura, el tracte amb la gent, el viu i el directe: com s’ enyora aquell contacte, el ‘glamour‘ de les velles inauguracions!!! Què hi farem! Solament podem resignar-nos, adaptar-nos per a lluitar contra aquesta dura realitat: evident com aquesta esperpèntica inauguració freda i solitària que ara mateix estic fent cara a cara amb la pantalla del meu ordinador, emmudit per la bogeria d’hores i hores viscudes virtualment, un continu temporal que em té a hores d’ara completament “perjudicat”!!!  Però és allò que pertoca. En conseqüència (i torne a l’exposició, fil conductor)  anem a preparar un espai ‘digital’ que ens permeti reunir a poc a poc una recopilatòria de tots els treballs que hem estat fent des de fa uns mesos.

En l’esmentada “Sala”, que anirem millorant setmana a setmana al llarg d’aquest mes de febrer, deixarem allotjades totes les obres (finalitzades o quasi finalitzades) dels participants. La Sala estarà, i la trobareu, al següent enllaç:

“Closed Shapes”. Exposició de pintures 2021

Cartell de l'exposició a Xicranda ara On-Line

2 Respostes

  1. SALVADOR-TADEO RAGA PASCUAL

    Gràcies Germà,
    Tens bons i atrevits alumnes.
    Els agrada el gambito de Rei.

  2. Concha

    Gràcies Germà, em fa molta il·lusió vore les meues carxofes en el cartell virtual. bs

Els comentaris estan tancats.