Centre d´Art “Bombes Gens”, un espai d´art ja consolidat a València

publicat a: General, Sin categoría | 0

La propera setmana (dimarts 17 de setembre i en els horaris habituals que coneguem (matins de 9 a 12 h.)  (vesprades de 17´30 q 20´30 h.) reiniciem les classes a l´Escola de pintura.

Per tal d´anar obrint gana farem una recomanació artística com és la del Centre d´Art “Bombas Gens” que segurament molts de vosaltres ja conegueu. Les visites guiades són bastant recomanables i instructives realitzades per personal ben format i especialitzat. L´entrada és gratuïta i els horaris podeu consultar-los en la seua web  https://www.bombasgens.com/. L´espai en si mateix ja és ben interessant, una antiga fàbrica de bombes hidràuliques del segle XX recuperada i rehabilitada amb llustre per a convertir-la en un magnífic espai on concureixen tota classe d´esdeveniment artístics contemporanis.

Ara mateix trobem una retrospectiva de la fotografia nipona posterior a la segona guerra mundial i una altra també molt interessant serie de treballs de Nicolás Ortigosa, inspirats en la Divina Comèdia de Dante Alighieri i relacionats pel que fa al seu llenguatge expressiu amb Hans Hartung i Pierre Soulages.

 

 

Retrospectiva fotogràfica nipona

 

 

 

Nicolás Ortigosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els comentaris estan tancats.