CAP DE SETMANA, ACTES I ENTRETENIMENT

Aquest cap de setmana tenim tres interessants actuacions a càrrec de diferents companys de l’Escola de Pintura. A Godella, Burjassot i València successivament.

Demà divendres a Villa Eugènia, a les 22 h. trobarem al nostre compamy David Fajardo amb la companyia SUBIT, TEATRE D’IMPROVISACIÓ. Es tracta d’un esdeveniment teatral del tipus “Clown”, gènere teatral en directe on a iniciativa del públic els actors desenvolupen la seua peça teatral, quadre còmic o Sketchs creatius improvisats.

Com acabe de dir els podem veure en acció aquest divendres a Godella, a Villa Eugènia, però també el diumenge a València, al Teatre Carolina (carrer de Rugat 10).

Idènticament una altra companya nostra, Marina Moltedo, actua com a cantant amb el grup PEPPER SHAKER al XXII Mercat Solidari de la Falla Lauri Volpi de Burjassot. Serà despús-demà dissabte 18 de novembre a les 19 h. de la vesprada.

Últimes noticies

Instal·lació, Performance o Pintura ?

Paris ha trobat en Le Palais de Tokio un centre de referència d’art contemporani. Funciona com a Centre d’Art Modern des de la rehabilitació de 2001 programada i duta a terme pels arquitectes Lacaton&Vassal. L’edifici, des de la segona fase

llegir mes

Joan Sanz i “L’Alqueria de La Carrasca”

Joan Sanz acaba de publicar aquest mes d’agost un segon llibre, un segon volum més exactament, una important seqüela de les “Memòries de l´Horta de Vera”. Després de quatre anys de prospecció i recerca Sanz ha aconseguit lligar en un

llegir mes
Traductor »
Traductor »