“Més que música”, vint-i-tres pintors homenatgen el Bicentenari de la Banda de Godella

publicat a: General, Sin categoría | 0

 

 

Una nova col·lectiva d´artistes plàstics s´inaugura aquesta setmana a Godella. És natural que tractant-se d´una commemoració musical el punt de referència siga la ‘música’: la convocatòria vol retre homenatge al bicentenari de la Banda del poble.

La inauguració de l´exposició és aquest divendres 14 de juny a l´espai artístic més emblemàtic de Godella, Vila Eugènia (20 h). Confeccionada gràcies a l´entusiasta col·laboració d´una gran part dels artistes de la localitat, comissariats tots ells novament pel pintor de Godella Josep Ferriol, la commemoració de la bicentenària institució musical de la localitat serà, de segur, molt sentida al poble pels nostres conciutadans.

Un total de vint-i-tres artistes i quasi cinquanta obres concebudes ex-professo per a l´ocasió s´han convertit en un bon argument de convocatòria i, com no, en un estímul per al treball dels artistes.  Segons constatem al catàleg (CATÀLEG Més que música) respecte la darrera convocatòria a Vila Eugènia d´Espai Propi pel que fa a la participació tenim algunes novetats: com és la del fotògraf Josep Gil i la de les pintores Joana Baldó i Rosa Satorre.

 

 

Rosa Satorre ‘desconcierto 2’ Acrílic/fusta 81×122 cm 2019

Els comentaris estan tancats.