“Més que música”, vint-i-tres pintors homenatgen el Bicentenari de la Banda de Godella

Publicat a: General, Sin categoría | 0

 

 

Una nova col·lectiva d´artistes plàstics a Godella s´inaugura aquesta setmana. Com és natural, tractant-se d´una commemoració musical, el punt de referència serà la ‘música’ doncs la convocatòria vol retre homenatge al bicentenari de la Banda del poble.

La inauguració de l´exposició serà aquest divendres 14 de juny a Vila Eugènia (20 h). Confeccionada gràcies a l´entusiasta col·laboració d´una gran part dels artistes de la localitat, comissariats tots ells novament pel pintor de Godella Josep Ferriol, aquesta commemoració d´una institució musical històrica de la localitat serà, de segur, molt sentida al poble pels nostres conciutadans.

Un total de vint-i-tres artistes i quasi cinquanta obres concebudes ex-professo per a l´ocasió s´han convertit en un bon argument de convocatòria i estímul per al treball dels artistes.  Segons constatem al catàleg (CATÀLEG Més que música) respecte la darrera convocatòria a Vila Eugènia d´Espai Propi tenim algunes novetats pel que fa a la participació: com és la del fotògraf Josep Gil i la de les pintores Joana Baldó i Rosa Satorre.

 

 

Rosa Satorre ‘desconcierto 2’ Acrílic/fusta 81×122 cm 2019