CREMA DE PALETS DE CRANC

Ingredients (entrant per a 12/15 persones)

1. Algun tipus de formatge blau suau (50 gr. aprox.) com Cantorel o Gorgonzola, o qualsevol altre.
2. Maionesa (300/400 gr.  aprox)
3. Pals de cranc congelats (una dotzena, per exemple)
4. Tostes o salats de pa per presentar i menjar.

 

 

 

 

Elaboració

          • Com podem veure en “ingredients”  les quantitats són aproximades i depenen del gust de cadascú. La recepta és molt senzilla. I la qüestió depèn si volem potenciar un sabor o un altre, si volem una textura més cremosa amb prou maionesa o més compacta i saborosa amb més quantitat de pals de cranc, el tipus de formatge, etc.
          • Els pals de cranc s’han de triturar amb una picadora de carn. Per facilitar el molgut abans hem de tenir-los a temperatura ambient 5/10 minuts.
          • Tritureu/aplasteu el formatge en un plat amb una forquilla i afegiu-hi la maionesa. Remenem, afegim la masa de palets de crancs triturats i ho tenim a punt per a servir i decorar.
          • Podem afegir pel damunt amb algun altre condiment per a decorar o enriquir (algues, chia, palet de cranc, gambes pelades, etc)