Ingredients (per a 6 persones aproximadament):

  • 12 aletes pollastre
  • 250 gr.  boletus
  • Arròs
  • 1 all / Pebre / Oli / sal
  • Un puntet de bitxo (si us agrada) (“guindilla” per als castellans)
  • Gotet de vi blanc o cava
  • Aigua

 

Boletus recomanats (són de “A bordo” Polígon de Godella)

 

 

Cuinat:

  1. Calfem l´oli amb l´all.
  2. Sofregim les aletes + sal + pebre + bitxo
  3. Quan estan dorades aboquem els boletus (sense descongelar) (el mix de boletus de “A bordo” és perfecte: molt perfumat i saborós)
  4. Mantenim ara el sofregit d´aquesta “reunió” de boletus i aletes a foc viu, fins que evaporen l´aigua i comença a formar-se un líquit melós)
  5. Afegim el pebre dolç i el gotet de cava. Bullim 10/15 minuts.
  6. Afegim l´arròs i movem de tant en tant (tastem de sal)
  7. Perfectament podem guardar el brou amb les aletes i els boletus per a un altre dia. Aleshores només hem de treure del frigo calfar i afegir l´arròs. Comodíssim i és tot un menjar, un regal per al paladar!